Σύστημα Διδασκαλίας

Στη σχολή μας μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα με 3 διαφορετικούς τρόπους. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε μια διδασκαλία εύκολη, αποδοτική και ευχάριστη, πρέπει να χωρίσουμε σε κάποια στάδια το επίπεδο του εκάστοτε μαθητή.

Τέσσερα θα είναι τα στάδια που θα χαρακτηρίζουν το επίπεδο κάθε μαθητή/χορευτή.

Level 1, Level 2, Level 3, Level 4. Κατά την διάρκεια της πρώτης σας δωρεάν επίσκεψης, και με την βοήθεια των δασκάλων μας θα μπορέσετε να επιλέξετε ποιο/α είναι είναι το καταλληλότερο/α επίπεδο/α για εσάς.

Ομαδικά μαθήματα
Ξεκινώντας λοιπόν με τα ομαδικά μαθήματα, σε ένα ευχάριστο κλίμα και σε έναν πολλά υποσχόμενο χώρο, μαθαίνετε να χορεύετε με τους καλύτερους δασκάλους σε γκρουπάκια μαθητών ιδίου επιπέδου. Ένα ζευγάρι δασκάλων (είτε "Star Dancers" – από εξωτερικό, είτε έλληνες αναγνωρισμένοι) ξεκινούν την διδασκαλία χωρίζοντας την διδακτική ώρα σε 2 σκέλη* το λεγόμενο footwork, που είναι μια ακολουθεία βημάτων σε ελεύθερη στάση χωρίς την απαραίτητη παρουσία παρτενέρ, καθώς και το λεγόμενο partnering που εδώ άντρες και γυναίκες χορεύουν πλέον μαζί, μαθαίνοντας καινούριες φιγούρες κάθε φορά  πάντα σύμφωνα με τις υποδείξεις των δασκάλων. Συνδιασμένο λοιπόν με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του εκάστοτε δασκάλου, σας υποσχόμαστε πως κάθε ώρα θα είναι μια μοναδική εμπειρία που θα ζωγραφίσει το χαμόγελο στα χείλη σας από την αρχή μέχρι το τέλος!
Διάρκεια: 60’
Συχνότητα: κάθε μέρα


*εκτός εάν το αντικείμενο της συγκεκριμένης ώρας είναι χαρακτηρισμένο διαφορετικά, ή έχει κάποιο special θέμα.

Ιδιωτικά μαθήματα
Κάθε δάσκαλος στη σχολή μας μπορεί να σας διδάξει σε ιδιωτικό επίπεδο προσφέροντας έτσι μια μοναδική εμπειρία εστιάζοντας σε ένα άτομο ή ζευγάρι κάθε φορά. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνετε  ταχύτατη εξέλιξη με διδασκαλία προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Το περιεχόμενο της ιδιωτικής ώρας ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Δοκιμάστε το..!
Διάρκεια:60’
Συχνότητα: κάθε μέρα


Master Classes
Τα μαθήματα αυτά απευθείνονται σε επαγγελματίες χορευτές/δασκάλους ή και ιδιοκτήτες άλλων σχολών χορού. Σκοπό έχουν να δώσουν γνώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν  αργότερα επαγγελματικά είτε σε επίπεδο διδασκαλίας είτε σε show/performance. Οι μέρες που θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα αυτά θα ανακοινώνονται έγκαιρα στο site μας, καθώς και από την reception της σχολής μας.
Διάρκεια: ανάλογα την ύλη
Σύχνότητα: 1 φορά τον μήνα